Suosikki sisustuslehteni on ollut Kauniit Kodit, mutta ehdoton kakkonen on ollut tämä Jeanne d'Arc living -lehti. Monesti unohdan kaupassa ostaa tämän lehden, vaikka se on pullollaan mitä kauniimpia sisustusideoita! Oma koti ei ole tyyliltään tälläinen, mutta tästä lehdestä saan niin kivoja ideoita omaan kotiin toteutettavaksi ja kyllähän näitä upeita kuvia katsoo mielellään. :) Tänään muistin tämän napata mukaan, ja ajattelinkin napsia pari kuvaa lehdestä tänne blogiin, jos siellä on muita jotka innostuu näistä kuvista!

5.jpg

Eilisen lipastolöytöni myötä sain pari kivaa maalausideaa, ja kovasti nyt mietin et tuleeko lipastosta valkoinen vai harmaa. Lisäksi alla olevan kuvan perunalaatikkoidea on mainio, ja täytyy varmaan suunnitella samanlainen meille! Olen kauan etsinyt toimivaa viinilasi/pullotelinettä, ja tässä on kyllä kiva idea omaan kotiin.

8.jpg

7.jpg

6.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

Ihania kuvia vai mitä!