Viime postauksessa kirjoitinkin tuosta tilaamastani jotexin kauniista uutukaisesta! Eli tästä valko-hopeasta matosta. Matto on aivan ihana! tykkään todella paljon tuosta hopeasta kuviosta. Käsittelin maton myös verhoilun suoja-aineella, jos se kestäisi paremmin käyttöä tuossa ruokapöydän alla. Postauksen lopussa on kuva tästä suoja-aineen toimivuudesta vähän paremmin. :)

18.jpg

21.jpg

25.jpg

14.jpg

13.jpg

 

Ja tässä siitä verhoilun suoja-aineesta parempaa "kuvaa". Tuo aine siis muodostaa tekstiilin pinnalle molekyyliverkon joka estää likaa ja nestettä imeytymästä kankaaseen ja sen pystyy pyyhkimään siististi pois. Suojaus kestää 1-2 vuotta, eli todella hyvä keksintö!

En saanyt nyt kovin kummoista kuvaa, mutta jos matolle kaatuu vaikka mehua niin se jää "kellumaan" kankaan pinnalle eikä imeydy kankaaseen. Taidanpa käsitellä muutkin matot tällä aineella vielä tänään.

1.jpg

Mukavaa viikonloppua!