Olen nyt höpissyt täällä blogissa enemmän ja vähemmän tuosta lipastosta. Mutta vielä ajattelin jatkaa tällä yhdellä postauksella aihetta. :D 

Tilasin lisää Vintagemaalia, tällä kertaa sävyssä Warm Grey ja sen suurempia suunnitteluja sudin sitten lipastoa vähän lisää. Vielä pitää joitain kohtia hioa, että pinnasta tulee tasainen, mutta nyt se on ihan minun näköinen.

3.jpg

10.jpg

8.jpg

7.jpg

5.jpg

Valkoisena tämä lipasto olisikin ollut vähän liian tylsä. Mutta kyllä tän "urakan" jälkeen oli maalisutikin työtä tehneen näkönen.

1.jpg

Suosittelen kyllä kovasti kokeilemaan näitä Vintagemaaleja, pikkupurkki on edullinen ja todella riittoisa. Myöskään pohjamaalia ei tarvita, ja pinnasta tulee tosi kaunis vanhahtava ja mattainen. Maali ei haise, joten sisälläkin työskentely onnistuu. :)

Mitäs pidätte?