Siis tämä kesähän on ollut suoraan sanottuna todella huono. Lämpimiä päiviä on saanut metsästää urakalla. Onneksi nyt lupasi ihania kesäisiä kelejä vielä ainakin parisen viikkoa. Viime viikko on ainakin ollut tosi lämmin.  

IMG_3959.jpg

Ollaankin tässä tuumittu, että olisi pitänyt ostaa tälle kesälle jonkinlainen grilli, että edes viileinä päivinä olisi saanut jotain kivaa tekemistä. Grillaaminen vaan kuuluu kesään, ja voisin varmasti syödä joka päivä grillissä tehtyä ruokaa. :D Tälläinen kesäkeittiö olisi aika mieluisa, vähän vaativammallekin kokkaajalle.

Meillä on miehen kanssa tapana muutama vuosi takaperin, mennä kesäisin ruunaalle. Oltiin mökissä, teltassa, kodassa ja joskus laavussakin yötä. Siellä viihtyi kyllä useamman vuorokauden! Käytiin välillä kotona ja kaupassa, mutta sitten takaisin luontoon. Ne kesät meni tosi nopeasti. Tuli tehtyä nuotiolla älyttömän hyvää ruokaa. Ne kesät oli ihania, ja nuotiolla tehty ruoka voitti kyllä grillaukset. Mutta nyt ei ole ollut aikaa ajatellakaan käydä kesäisin ruunalla niin ahkerasti. 

IMG_3994.jpg

IMG_3986.jpg

Nuo ihanat kuvat on pari kesää takaperin napattuja! Meillä ei valitettavasti ole kesämökkiä, mutta tuollaiset vuokramökitkin kyllä kelpaa ihan hyvin meidän käyttöön.

Tässä haaveillessani kunnon kesästä, ja mökeistä, vilkaisin taloon.com:in valikoiman lomamökkejä ja heti iskin silmäni tähän moderniin, kauniiseen pieneen mökkiin. Aivan ihastuttava! jotenkin voisin kuvitella tuollaisen pienen ja lämpimän mökin järven rannalle. Suuret ikkunat on vaan plussaa, kun naapureita ei olisi lähimain. Tuosta saisi vaan ihastella näkymiä. Siis tuo on niin kaunis, että se sopisi myös modernimpaan pihaan "lisäterassina" tai rentoutumispaikkana. Tämän kesähuoneen ikkunat ovat siis liukuovet, aika kätevää! 

Tälläiset kesäiset haaveet täällä, ehkä ensi kesä olisi hieman parempi ja pääsisi kunnolla nauttimaan lämmöstä. :) 

Tämä kirjoitus osallistuu nettirautakauppa www.taloon.com:in blogikilpailuun http://www.mökkiniksit.fi kutsuttuna.