Pitkästä aikaa taas kynä kädessä. En muistakaan milloin olisin kunnolla piirrellyt, on siitä vuosia aikaa varmasti. Mutta ihan kivaa ajanvietettä se tämäkin on! Seuraavaksi olisi suunnitteilla vähän isompi työ lastenhuoneen seinälle. 

3.jpg

page.jpg

2.jpg

1.jpg

9.jpg

8.jpg

 

Yleensä piirrän mitä mieleen tulee, mutta usein tulee piirrettyä myös mallista, joskus nämä piirrokset on vain semmosia ettei niissä ole päätä eikä häntää. Joskus muutan työhön jotain omaa ja joskus en. Suurin osa töistä on vielä keskeneräisiäkin, mutta minulla meneekin aina niin, että jatkan työtä useamman kuukauden jälkeen loppuun kunhan inspis iskee. Onko siellä muita piirtäjiä? 

Google on kiva apu, sieltä löytyy yhtä sun toista ideaa. Nykyisin myö instagramissa tulee seurailtua muutamia huippupiirtäjiä ja niistä saa kivoja ideoita raapustuksiin. Harrastus kai se on tämäkin? :)