Olen yrittänyt vältellä tämän sanan käyttöä niin pitkään kuin mahdollista. Nyt vois kuitenkin jo puhua syksystä, ja syksyisistä sisustuksista? :) Näin muuten ensimmäiset JOULU koristeet tokmannilla..apua! ei vielä joulua eikä mitään jouluhömpötystä vaikka joulusta muuten tykkäänkin. Nyt on vaan vielä liian aikaista...

22.jpg

21.jpg

Sisutuksessa syksy parasta vuodenaikaa. Kesällä tulee harvoin sisusteltua tai osteltua ylipäätään mitään kotiin. Syksyllä aina kaipaan sitten jotain uutta, niin tänäkin vuonna. Tilasin Jotexilta aivan älyttömän upeat matot! voi kun ne saapuisi pian, samalla tilasin myös tekstiilisuojasuihkeen ja ajattelinkin suihkutella nämä matot sillä. Kun kyseessä on valkoinen väri niin se ei ole ehkä toimivin tässä meidän perheessä. Koira pilasi edellisen valkoisen maton kuratassuillaan ja nyt kun vauvakin opettelee jo syömään niin ruokatahroilta ei voi välttyä. Silläkin uhalla ajattelin tätä valkosita mattoa keittiöön. Tilasin myös samanlaisen maton pikkukoossa vessaan.

matot.jpg

  Matto kuvat: Jotex

20.jpg

19.jpg

Lisäksi olen suunnitellut vähän tummempaa tänne olkkariin, verhot ja tyynyt ainakin vaihtuu kunhan ennätän. Torkkupeittokin pitäisi uusia johonkin muhkeaan versioon. 

Huomenna oliskin ME&I kutsut ja sitten torstaina pojan 4v. synttärit! hulinaa riittää. :)