Viime postauksessa kyselin vinkkejä, mistä löytäisin kynttiläkoruja. AmandaB:ltä olen aikasemmin koruja katsellut, ja nyt sain pari hyvää nettikauppa vinkkiä lisää.

Korut kynttilöissä ja tuikkukipoissa on ihania! löysin tuon tuikkukipon kaapin pohjalta, ja samassa kaivelin esiin myös muut pienemmät tuikkuset ja lyhdyt jotka on ollu jemmassa joulusta saakka, on kai aika jo laitella niitä esille. :)

7.jpg

6.jpg

Tuon varsinaisen kynttiläkorun sitten löysin tokmannin alelaarista. Kyseessä on kai oikeasti joku muu koriste, mutta hyvin se sopii kynttiläänkin. Oli juuri oikea mitoiltaankin. :)

3.jpg

1.jpg

Ou nou! meneepä tämä aika taas nopeasti. En juurikaan ole ennättäny tänne blogiin kirjoitella, ollaan oltu kauheessa flunssassa kaikki vuorotellen. Myös aika pimeät päivät on tuonu taas haasteita kuvaamiseen, jalustaakaan en ole nyt hetkeen käyttänyt kuvatessa. Pitäisi varmaan taas totutella sillä kuvaamaan.

 

Mukavaa viikonloppua!! <3