Viikonlopun aikaan tein edullisia sisustuslöytöjä netin uumenista. Kynttilä- ja kynttilänjalkakokoelmani senkun kasvaa! Meillä on kynttilöitä ympäri vuoden, kesäisin en niitä kyllä polta mutta koristeena menevät oikein hyvin. Kirkas kynttilänjalka ja ihana harmaanruskea kynttilä, sekä lila hortensia maksoivat yhteensä 14 euroa. Kerrankin löysin edulliseen hintaan jotain kivaa.

Tälläiset tummemmat yksityiskohdat sopivat kivasti syksyyn. :) Olen etsinyt jotain kivaa kynttiläkorua (mitä ainakin AmandaB:llä myydään) mutta olisin innokas katsomaan vielä muitakin vaihtoehtoja, onko tietoa mistä niitä voisi löytää? 

4.jpg

3.jpg

1m.jpg

Viime viikolla taas löysin muutamalla eurolla todella kauniin köyhänhopeisen maljan. Tämä on vähän pienempi kun iittalan mariskoolit isommassa koossa. Nyt on onni potkinut näiden edullisten ostosten suhteen. :) Tässä voisi poltella tuikkua tai sitten laittaa tarjoiltavia. Varmasti löytyy käyttöä kuitenkin.

17.jpg

6.jpg

4.jpg

Mukavaa viikkoa lukijat! Lähiaikoina on tiedossa mahtava arvonta täällä blogissa, olethan kuulolla! :)