Anteeksi pitkä hiljaisuus blogin puolella! Ollaan oltu kamalassa flunssassa kaikki vuorotellen. Siihen päälle lasten rokotukset ja niiden aiheuttamat oireilut ja nyt itse popsin tulehtuneeseen hampaaseen antibiootteja. Ei ole paljon huvittanut kuvailla näissä olotiloissa. Mutta nyt on onneksi olo parempi ja pääsee taas kirjoittelemaan tänne. :)

Toivottavasti blogin lukijat (jotka olette laitelleet mulle sähköpostia koskien olohuoneenpöydän ohjetta) löytävät tämän postauksen. Nimittäin painoin jotain nappia ja hävitin kaksi sähköpostikyselyä koskien tuota pöytää, enkä siis voi vastata teille kun en osoitetta muista ulkoa. :( Eli olohuoneen pöytään löytyy ohjeet täältä, varsinaisesti tuon päädyn kuvioon ei ole mitään ohjetta koska olen sen käsin piirtänyt mallista, mutta äkkiähän sellaisen saisi suunniteltua jos jaksaa keskittyä piirtämään. :) Jos tulee kysyttävää niin voi toki laittaa myös meiliä, yritän olla säheltämättä tällä kertaa. 

No, mitäs muuta... Sisustuksessa ei ole tapahtunut sitten mitään muutoksia. Lasten huone on rempallaan kun pitäisi alkaa suunnittelemaan sinne myös N:lle sopivaa tilaa ja sisustusta. En ole jaksanut uhrata ajatuksia tälle projektille vielä. Ja oikeastaan muualla kaikki on niinkuin ennenkin. Toisaalta ihan kiva että näin on hyvä, eikä tarvitse olla kokoajan laittemelassa uusiksi kaikkea. :)

Tämän postauksen kuvat on pian vuoden vanhoja. Nopeasti se aika menee! Ja vaikka en yhtään tykkää talvesta niin ainut hyvä puoli siinä on että saan ottaa taas käyttöön niitä (teko)turkiksia sohvalle ja kartellin tuolille...

Ja marraskuussa voin ripustella ne joka vuotiset paperitähdet ikkunoihin, niistä kyllä tulee vähän jouluisempi fiilis, siksi vasta marraskuussa. ;)

13.jpg

3.jpg

3%20%282%29.jpg

IMG_9887.jpg

Mukavaa viikonloppua!