Vaihtelua sisustuspostauksiin!

Luulen että sielläkin on muita kauneudenhoidosta kiinnostuneita, eikös vaan? Ajattelin koota yhteen postaukseen löytämäni tuotteet joita en tule vaihtamaan ainakaan pois. 

Olen varmasti testannut useita kymmeniä meikkivoiteita, mutta en koskaan ole löytäny sopivaa meikkivoidetta joka pysyisi kasvoilla hyvin, peittäisi mutta olisi kuitenkin kuultava. Nyt olen saanut kaksi suosikkia, joita tulee käytettyä ahkerasti. Lumenen Longwear blur foundation, sekä Loreal Infallible 24H -meikkivoide.

Lumenen TrueMatch meikkivoide on myös tosi hyvä, mutta talvella iho kuivaa ja tämä meikkivoide kerääntyy rumasti kuiviin kohtiin.

Mutta tämä kolmikko!

1.png

Näitä ennen tykkäsin käyttää Lancomen teint idole ultra -meikkivoidetta, mutta sen hinta kyllä kirpaisee ja markettiversioina nämä kaksi ovat yhtä hyviä kun Lancome, ellei parempia. Molemmat peittävät hyvin, ovat helppoja levittää mutta jättävät kuulaan pinnan. Lumenen meikkivoide kestää kasvoilla koko päivän hyvänä, siitä iso plussa. :)

En ole myöskään koskaan aikaisemmin käyttäny mitään meikin kiinnityssuihkeita, mutta tämä paljon kehuttu NYX:in kiinnityssuihke on niin täydellinen! Ostin sen kuukausi sitten ihan vaan testatakseni, mutta kyllä tämä pysyvästi jää käyttöön. Meikistä tulee todella pysyvä, eikä meikkiä tarvitse jatkuvasti korjailla. Tämä myös jättää ihon kuultavaksi. Näitä on myös mattaversiona, mutta sitä en ole testannut kun en mattaista tulosta meikille kaipaa. Supertuote!

6.png

Ja sitten, paras kulmakarvatuote ikinä, Anastasia Dip Brow Pomade, minulla on sävy Dark Brown. Olen tässäkin sarjassa kokeillut kulmakarvageelit, puuterit, kynät... mutta tämä on kyllä parhain kaikista. Purkki on todella riittoisa, ja tällä saa tehtyä kulmista tummat tai halutessaan myös vaaleammat. Ja monesti kulmatuotteiden ongelmana on että ne ei pysy vaan lähtee päivän mittaan liukumaan, mutta tämän kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa, huh! Vielä pitäisi vaan satsata parempiin siveltimiin. 

8.png

7.png

MAC:in huulipunat ovat suosikkejani, tällä hetkellä minulta löytyy kaksi sävyä näitä punia; Angel ja Brave, tilasin viime viikolla kolmannen; Creme Cupin jonka pitäisikin pian saapua. Mutta hyvänä kakkosena tykkään käyttää myös näitä NYX:in huulipunia, ne on kevyitä ja samettisia, eivät tahmaa (tämä on muuten kaikista äryttävintä huulipunissa ja -kiilloissa). Ja sävyt on herkullisia!

9.png

3.png

2.png

Meikeistä hiuksiin..

Minulla on tosi ongelmalliset hiukset, ne on luonnonkiharat ja jos en käytä silottavia tuotteita ja suoristusrautaa niin niiden kanssa ei kyllä lähdetä minnekkään. Kokeilin myös paljon kehuttua Olaplex -hoitoa hiuksiin mutta sillä ei ollut mitään tehoa. Parhaimmiksi tuotteiksi olen löytänyt Wellan Sp luxe oilin, silottaa ja antaa kiiltoa ja tuoksuu ihanalle. Toinen huippusilottaja on Loreal Elvital Nutri-gloss Luminiser! tätä on jo toinen pullo menossa, tekee hiuksista sileät ja kiiltävät mutta ei jätä rasvaiseksi. 

Kommenttiboksiin voi myös vinkata jotain todella silottavia shampoo/hoitoaine vinkkejä, ne olisi kullan arvoisia :)

5.png

BANGERHEAD:lla on nyt meneillään kivoja tarjouksia, kannattaa käydä kurkistamassa, ja suosittelen myös kurkkaamaan NYX meikkien valikoimaa, näyttäis olevan kivat alennukset sielläkin. :)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*