Minulla on suuri ilo tehdä yhteistyötä GOF:in (Great Outfit Oy) kanssa. Niinkuin olette varmasti huomanneet näitä ihania istuintaljoja yhä useammissa blogeissa? Minäkin ostin omani, ihanan valkoisen istuintaljan viime vuonna GOF:in verkkokaupasta. Tästä on tullut minun yksi suosikkini sisustuksessa, taljalla voi toimittaa niin monta virkaa. Meillä se on ollut Kartellin tuolilla pehmusteena, mutta myös sohvalla, lasten leikeissä ja nyt talvella varmasti ihana lämmike pulkassa tai rattaissa! Todella monikäyttöinen tuote siis kyseessä. Oma taljani on luonnonvalkoinen, mutta ei missään nimessä liian keltainen. Pelkäsin, kun laitoin tilauksen silloin menemään että talja on liian kellertävä mutta ei onneksi ollut vaan tämä on sellainen kauniin luonnonvalkoinen.

Sain yhteistyön merkeissä kuvauslainaan ihania taljoja harmaina, sekä heidän upean australianlammasta olevan tsaarimaton! Joku varmaan muistaa kun olen aikaisemmin haaveillut meille taljamattoa? Tälläinen lampaantaljamatto olisi aivan ihana! niin pehmeä ja tuo lämpöä sisustukseen. <3 Tämän maton sävy on helmi, luonnossa siis todella kaunis valkoinen joka ei taita niinkään keltaiseen. Sävyvalikoimaa on monia, mutta tämä on suosikkini. Tsaarimatto on valmistettu yhdistelemällä useampia taljoja. Ja mikä parasta, näitä mattoja valmistetaan mittatilauksena. Eli mattoa voi saada niin monessa koossa kun haluaa, 6-8 taljan yhdistelmästä saa näyttävän maton isoonkin olohuoneeseen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. 

2.png

4.png

5.png

7.png

9.png

GOF:in valikoiman suosikkini on istuintaljat! Talja on pitkävillaista islanninlammasta, sävyvaihtoehtoja on luonnonvalkoisesta mustaan ja myös monivärisenä. Omat suosikkini onkin tullut esille; valkoinen ja harmaa. Harmaat taljat tuo ihanasti tunnelmaa ja lämpöä sisustukseen. Meidän vaaleaan olkkariin ja keittiöön sopii niin ihanasti nuo harmaansävyiset taljat. 

10.png

uudet15.png

uudet16.png

uudet17.png

uudet20.png

uudet22.png

Näin talvella on kiva laittaa taljoja istuimille ja sohvalle, meidän ruokailutilaan nämä sopii kivasti. Taljat toimivat sekä näyttävinä sisustuselementtinä mutta myös lämmikkeinä!

uudet25.png

uudet26.png

uudet28.png

uudet29.png

uudet30.png

uudet33.png

uudet34.png

 

GOF valmistaa itse laadukkaita tuotteita aidosta nahasta, turkiksesta ja villasta ja muista luonnonmateriaaleista. GOF tarjoaa asiakkaille laadukkaita ja ennenkaikkea suomalaisia Design -tuotteita sisustukseen mutta myös pukeutumiseen. Valikoima on laaja! 

Tämän upean yhteistyön merkeissä GOF haluaa ilahduttaa lukijoitani arvonnan merkeissä! Voit voittaa yhden istumataljan joko harmaana tai valkoisena. 

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla kumman värisen taljan haluat voittaa; harmaan vai valkoisen. 

Arvontaan voit osallistua anonyyminä mutta muista jättää sähköpostiosoitteesi että tavoitan voittajan. 

Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy keskiviikkona 16.12.2015 klo 15.

ONNEA arvontaan! <3

Voit käydä ihailemassa tuotteita GOF:in nettisivuilla, 

http://www.gof.fi/

http://www.gofstore.fi/

*Blogiyhteistyö*