Näitä on tullut tehtyä viimeaikoina ahkerasti! Olen aina piirrellyt enemmän tai vähemmän mutta nyt tämä harrastus on tullut entistä enemmän arkipäiviin mukaan. Illat menee piirrellessä, kun lapset nukkuu. Aloitin myös katsomaan pakoa taas, olen katsonut kyseisen sarjan varmaan seitsemän kertaa....ja siitä sitten sain idean piirtää lisää. Omat lapset on myös saanut olla malleina vähän väliä. Breaking bad sarja tuli myös katsottua viime vuoden puolella, ja siitäkin innostuneena päätin piirtää sarjan hahmoja... 

Tämä homma vaan vie niin mukanaan, seuraavana olisi tarkoitus jatkaa canvastaulun tekemistä, piirtämisestä maalaushommiin siis. 

2.png

Tässäkin harrastuksessa on se huono puoli, että alotan tekemään kymmeniä eri töitä ja suurin osa jää vaan kesken. Tarkoitus on aina jatkaa näitä mutta en tiedä, ne vaan unohtuu kun alkaa tekemään aina uutta. Ehkäpä vielä saan ne tehtyä loppuun asti. :) 

5.png

4.png

12466057_10203868970083597_8886018990256

3.png

1.png

Onko siellä muita piirtäjiä? Olisi kiva nähdä muiden töitä! Instassa seurailen myös muutamia piirtäjiä niin kerro jos sinä olet siellä niin saan lisää seurailtavaa. :)