Hieman nopeasti on taas aika menny! Olen pitäny vaivihkaa tässä blogilomaa enkä ole huomannut miten nopeasti aika on kulunut. Kirjoittelen tänne kun vain ennätän ja jaksan ja miten kaiken keskellä vain kerkeän. En uskalla luvata mitään tiettyä tahtia kirjoittelulle, nyt on niin paljon hommaa ja uusia juttuja tiedossa mutta kiva kun olette silti siellä pysynyt ja laitelleet viestejä ja kommentteja, niitä on aina niin mukava lukea. :) En ole kuitenkaan tätä blogia lopettamassa vaikka tahti on välillä hidasta. 

Blogin sijaan olen enemmän päivitellyt instagramia. Siellä siis ainakin päivittelen hieman useammin mitä täällä tällä hetkellä. 

Mutta kuten otsikkokin kertoo, on jotain uudistuksia luvassa. Niin blogissa kun oikeassa elämässä, yritän kirjoitella näistäkin tänne vähän laajemmin sitten kun on ajankohtaista! :)

Viime aikoina olen keskittynyt lastenhuoneen sisustamiseen, tyttö täyttää kohta vuoden, ja leikit alkaa pikkuhiljaa kiinnostaa enemmän ja enemmän. 4-vuotiaan isoveljen huonetta pitää siis vähän uudistella että sinne mahtuu molempien lelut ja tavarat. Ei ole helppo tehtävä saada pienestä huoneesta kahdelle eri-ikäiselle, tytölle ja pojalle toimivaa huonetta.  Jos sinulla olisi hyviä vinkkejä, blogeja ym. Niin kuulisin mielelläni, aina olisi kiva saada lisää ideoita ja apua tähän pulmaan. 

Tänään oli tarkoitus kuvata blogiin paremmin tuota lastenhuonetta, mutta yksi tauluhylly on laittamatta vielä seinälle ja pari muutakin juttua niin kuvaan sitten mieluummin kun kaikki on paikallaan. Kuvahan nyt ei liity sisustamiseen tai blogiin mitenkään, mutta olotilaan kyllä! ;)

6.jpg