Nopeeta vinkkiä teillekin! Nämä kivat lasipurkit lastenhuoneeseen saa tehtyä helposti. Tähän tarvitaan vain lasipurkit kannella, käytin jotain säilykepurkkia ja toinen on pilttipurkki.. muovielukoita ja pikaliimaa! Maaliksi sopii askartelumaalit tai sprayt. Muovieläin liimataan pikaliimalla purkin kanteen ja sitten maalataan. Helppo ja nopee homma. Seuraavaksi käyn ostamassa muun väristä maalia, tällä hetkellä kaapissa oli vaan valkosta ja mustaa. :)

Lastenhuoneeseen nämä menee käyttöön. Pienempään purkkiin mahtuu hyvin esimerkiksi liituja, ja isompaan meneekin sitten kaikki pikkutavarat mitkä yleensä häviää noin muuten..

Vinkkinä sanon että spray maalilla saa paljon siistimpää jälkeä kun pinnasta tulee tasainen. Nämä on tehty akvarellimaalilla ja sudin jäljet huomaa. 

1.png

4.png

3.png

Mukavaa pääsiäistä! <3