Mainitsinkin eilen täällä blogissa, että jos vain kerkeän niin maalailen pitkään haaveilemani taulun meidän seinälle. Eilen illalla sainkin sitten tämän maalauksen tehtyä jo valmiiksi, kerrankin oli pitempi pätkä omaa aikaa niin siinä maalailee jo useammankin työn alta pois :) Muistaakseni tällä taululla on kokoa 70x100 jos en ihan väärin muista, seuraavaksi haaveilen hieman isommasta taulusta, kunhan tämä löytää ensin paikkansa. Nyt se seikkailee makkarin ja keittiön välillä... eteisessäkin olis vielä tilaa. :D  Onneksi näitä voi aina vaihdella mielen mukaan.

11.png

13.png

17.png

Yritän joku päivä ennättää kuvata laajemmin tuota makkaria, nyt siellä on vauvan pinnis ja muuta tavaraa niin paljon että hyvä jos mahdutaan kulkemaan! 

19.png

Tämän illan oonkin sit maalaillu muovieläimiä ja purkin kansia. Löysin kivan ohjeen koristella lasipurkit uudelleen, tästäkin tuun vielä kirjottamaan blogiin myöhemmin!