Taulu löysi nopeasti paikkansa, tähän sitä ajattelin ensin ja toinen vaihtoehto olisi ollut keittiöön siihen kohtaan missä meillä on peilitarrat. Mutta peilitarrojen irrotus ei tuntunut hyvältä idealta joten tänne se sitten päätyi. :)

20.png

21.png

22.png

Meillä olis tarkoitus tehdä sängynpäätykin uusiksi, vaaleanharmaana ja pienemmillä timanttinapeilla. Mutta tämäkin on ollut "haaveena" jo hetken aikaa. Ehkäpä ennen kesää saadaan uusi pääty. :D Näitä keskeneräisiä projekteja riittää!

Innostuin nimittäin taas aloittelemaan uutta taulua. Akryylimaaleja, hilettä, paperia... Sutia, pensseliä, kynää ja vähän sabluunaa. Monen tekniikan taulu tuli tästä. Väreinä käytin mustaa ja valkoista, vähän hopeaa ja myös tosi haaleaa vaaleanpunaista. Vaaleanpunainen näkyy vaan tietyssä valossa. :) Ainut, että seinäpinnat alkaa kohta loppumaan kun näitä innostuu tekemään.

27.png

26.png

28.png

Seuraavaa taulua sitten suunnittelemaan. ;)