Pitkästä aikaa kuvia olohuoneesta! Ei meillä mitään suuria muutoksia ole tapahtunut, itseasiassa olkkarin pöytä jouduttiin siirtämään talteen kun tyttö oppi nousemaan tukea vasten kävelemään niin pöydän terävät kulmat pelotti ja sitä sai olla kokoajan vahtimassa ettei toinen iske päätään siinä rymytessä. :)

Ja onpa itseasiassa outoa katsoa näitä kuvia, koska näissä näyttää siistiltä! tämä on nykyisin niin harvinaista kun kaksi sottapyttyä kulkee jatkuvasti levittelemässä leluja ja muita tavaroita ympäriinsä. :D 

5.png

2.png

3.png

6.png

8.png

9.png

10.png

1.png

2.png

Tänään olis tarkoitus alkaa maalailemaan yhtä taulua meille, ajattelin sitä ensin makkariin mutta eteisessäkin olisi sille juuri sopiva paikka! katotaan saanko sen kuinka pian valmiiksi. Jos muuten etsit kivoja ja halpoja tekokukkia niin alimman kuvan valkoiset ruusut tilasin ebaysta parin euron hintaan. Ovat aika muhkeita ja nättejä, suosittelen! ;)