Oikeesti tää meidän olohuone alkaa muistuttamaan taidegalleriaa. :D Oon maalannu ja piirtäny niin paljon että jokapaikka pursuilee valmiita ja keskeneräisiä töitä. Kunpa olisikin sellaiset tilat, missä vois huoletta tehdä ja jättää työt lojumaan. Uusin työ on tuo paksulle pahville maalattu perhonen. Tarkoitus olisi tehdä useamman taulun yhdistelmä ja laittaa ne yhdeksi kollaasiksi seinälle. 

Jouluna muuten liimailin tuohon yhteen kynttilään pikkutimantteja, mutta nyt ne on alkanu karisemaan pois. Vaan muutama enään jäljellä.. mutta en jaksanut näitä kuvia varten alkaa sipistelemään niitä pois. :D 

12.png

10.png

8.png

Jos ei asuttas vuokralla, niin olisin oitis maalannut yhden seinän mustaksi. Musta on vaan niin hankala väri, kun sen peittämisessä menee aikaa ja rahaa, jos siitä joskus pitää eroon päästä. Mutta hetken aikaa olen jo haaveillut yhdestä mustasta seinästä, se toisi kivaa kontrastia vaalean sekaan ja musta telkkarikin piiloutuisi seinään paremmin. :) 

7.png

5.png

3.png

Viikonloppuna juhlitaan "vauvan" 1-vuotissynttäreitä! kauheeta, miten nopeasti aika menee. <3 Juhlakuvien parissa palaan sitten viikonlopun jälkeen!