Huh! Lauantaina juhlittiin siis tytön 1v synttäreitä, niin nopeasti on vuosi mennyt. Minun piti kuvata enemmän, mutta kaiken kiireen keskellä kuvaaminen vähän unohtui. Mutta ihanat synttärit takana, se on pääasia. Ja saatiin muutamia niin suloisia kuvia lapsista että niistä taidan teetättää isommat vedokset. <3 

8.jpg

3.jpg

2.jpg

12.jpg

Pikkuinen prinsessa! Meillä muuten opittiin kävelemään kunnolla, juuri synttäripäivänä. Nyt mennään paikasta toiseen kävellen, välillä myös kontaten. Kävelyn ensiaskeleet tuli pari viikkoa sitten, mutta silloin ne oli vain muutamia askelia ja muks. Nyt sitä mennään eikä meinata! 

Ja sitten niihin uusiin sivuihin, joista otsikossa jo mainitsin. Näitä tauluja ja piirroksia on aina blogissa vilahtanut ja hetki sitten blogin sivuillakin mainitsin uusista sivuistani, jonne päivitän kuvia näistä töistäni. Eli sivut löytyy facebookista, Jenna Art . Jos haluat seurailla jatkossa näitä töitäni niin sieltä löytyy. :)

Kaikki sivuilla olevat kuvat on myös myytävänä, osa on jo myyty (yritän päivittää ne pikaisesti tuonne). Mutta jos kiinnostut jostain työstä ja haluat sen itsellesi niin postittelen näitä töitä. Hinnat sisältää postikulut. Ja se on harmi, että kaikki ei ole facebookissa ja toistaiseksi näitä kuvia olen vain tuonne facebookin sivuilleni lisännyt. Silloin tällöin lisään kuvia myös tänne blogiin, mutta jos haluat niin minuun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla, se löytyy sivuni oikeasta laidasta. Myös tilauksesta työt onnistuu.

Uusimpana maalasin värikkäämmän taulun. Ei varmaan ole yllätys että tykkään vaaleasta, harmaasta ja mustasta. Niitä yleensä meiltä löytyy. Mutta joskus on kiva maalata vähän värikkäämpiä juttuja. Lastenhuoneeseen olen tekemässä isompaa värikästä työtä. Muutenkin lastenhuone on kokemassa vähän muutoksia mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Kuvan tyhjä paperi odottaa vielä kun pääsen siihen maalaamaan. Säilytystilat on täällä aika huonot, ja lapset olisi paperin kimpussa kokoajan niin se nyt nököttää lipaston päällä että se säilyisi ehjänä ja puhtaana. 

13.png

12.png

11.png

10.png

7.png