Ja lisää vaan tauluja valmistuu! Luonnollisesti sisustuskuvat on nyt vähän tämmöstä sekamelskaa, kun kaikki välineet on siellä sun täällä. Mutta kun nämä päivätkin on jo niin valoisia niin olipa kiva räpsiä muutamia kuvia tänne blogiin pienestä sotkusta huolimatta. :) 

7.png

34.png

36.png

37.png

Tuollainen sininen väripilkku nyt ilmestyi olkkariin ainakin hetkeksi. Aika yllättävää minulta, mutta tuollainen sininen näyttää pienissä määrin aika kivaltakin väripilkulta. Onneksi näitä tauluja voi mielensä mukaan vaihdella, jos alkaa värit kyllästyttämään. 

Mun pojasta alkaa kehkeytyä loistava sisustaja. Hän päivät pitkät vaihtelee tyynyjen paikkoja ja somistaa hyllyjä leluillaan. Joskus kynttilät on hävinnyt ja tilalla on leluautoja tai muuta krääsää. Esimerkiksi kaikki tyynyt sohvalta joutaa siirtämään kartellin tuolille. ;)

1.png

cats.jpg

Makuuhuonekin saa uutta järjestystä, tyynyjä on sänky täynnä...

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

11.png

12.png

3.png

Näitä kehyksiä pitäisi tilata lisää, kokoa pienempänä. Valokuvakollaasi olisi aika kaunis lisä tänne olkkariin. :)


Ja jos kiinnostuit näistä tauluista, niin lisää näitä töitäni löytyy facebookista eli täältä! Töitä on myös myytävänä :)