Kesäkuu! paljon mukavia juttuja tiedossa, toivottavasti myös aurinkoiset säät palaavat pian. Toisaalta on näissä sadepäivissäkin hyötynsä, olen ennättänyt maalaamaan pari tilaustaulua ja yhden isomman työn myös. 

Tämän mustavalkoisen taulun maalailin vähän kokeilumielessä.. aluksi ajattelinkin siihen lisätä jotain väriä joukkoon...mutta koska yleensä päädyn aina mustavalkoiseen (ellei joku tilauksesta pyydä muuta) :D Niin, tämä nyt sitten jäi näihin sävyihin. Tuo taulu on hauska, kun joka katselukerralla siitä löytää jotain uutta. Seuraavasta ehkä värikkäämpi versio?

32.png

28.jpg

No, jokatapauksessa tälle taululle pitää seuraavaksi paikkaa miettiä. Meidän olkkariin pitäisi jotenkin saada mahtumaan työpöytä tarvikkeineen, ja sitä urakkaa yritetään loppuviikosta suorittaa. Ei ole helppoa tähän pitkänmalliseen olkkariin sijottaa tavaroita järkevästi. Siihen sitten tietokoneet ja muut täytyy saada mahdutettua. Mutta tämän tietokone "nurkkauksen" yhteyteen tätä taulua mietiskelin. Tästä sitten myöhemmin lisää :)

Ihanaa kun on kesäkuu, tässäpä yksi syy miksi en ole jaksanut kuvailla sisustusjuttuja vähään aikaan. Kameran kanssa on mukava mennä ulkona, ja oikeastaan taulukuvia lukuun ottamatta en ole muuta sitten sisällä kuvannutkaan.

26.png

5.png

6.png

Ennusteen mukaan huomenna pitäisi lämmetä!