Vihdoin saatiin aikaiseksi järjestää tietokoneelle oma paikka. Meillä läppäri on ollut aina ruokapöydällä, mikä ei kovin kätevä paikka koneelle ole. Onneksi olkkarissa on tuollainen "turha" tila, johon juuri ja juuri saatiin koneelle sopivampi paikka. Tämän ikäisen asunnon pohjaratkaisut ym. on kyllä tosi huonoja noin muutenkin. 

No mutta, pakko jotenkin yrittää soveltaa näitä nurkkia täällä... Tarkoitus olisi hankkia ihan parempi pöytäkone tässä lähiaikoina ja siksipä päädyttiin tuo pöytäkin tilaamaan. Vielä on vähän sekamelskaa tässä nurkassa.. huomaatte varmaan tosi käytännölliset kynäpurkitkin ;)

1.png

Uusin taulukin pääsi tuohon seinälle taas ainakin hetkeksi. Edellinen samantyylinen taulu vaihtaa pian kotia! Miten kiva maalata muille, ja vielä kivempaa on nähdä kuvat tauluista uudessa kodissa. :) Ihanaa puuhaa! Muutamia tauluja on taas tullut tehtyä.

2.png

1.png

24.png

32.png

35.png

Tykästyn aina maalailemaan mustavalkoharmaita tauluja...tarpeen tullen ja kyllästymisen iskiessä niihin on helppo läntätä jotain väriä. :D Tämä ylläoleva taulu lähtee pian uuteen kotiin! 


Mukavaa juhannusta!