Ostin tämän muovisen norsun joskus aikoja sitten, ja ihan toiseen tarkoitukseen... mutta en voinut olla kokeilematta yhtä maalia jolla maalaan tauluja (koska se sopii myös koriste-esineiden maalaukseen). Maali toimi kyllä tosin hyvin! Nyt se näyttää vähän kivemmalta, ja siitä tulikin sitten oikeastaan ihan vahingossa koruteline kun siihen kasaantui yhtä ja toista korua aina huomaamattomasti...

IMG_3683.jpg

IMG_3685.jpg

IMG_3686.jpg

IMG_3687.jpg

IMG_3690.jpg

On ainakin outo koruteline jos ei muuta.. mutta myös käytännöllinen. Mulla ainakin korut jää vähän sinne sun tänne, ja jospa ne nyt tämän avulla pysyy paremmassa tallessa. :D Maali jolla tämän maalasin on enemmänkin pastamaista, Inka Gold -nimeltään. Tällä saa kyllä todella peittävänkin lopputuloksen jos haluaa, mutta itse halusin tuon jättää ihan vaan noin. Väriä voi myös kiillottaa jos haluaa, eli kuivumisen jälkeen sitä hangataan kevyesti niin lopputuloksesta tulee vielä kiiltävämpi.